tiistai 6. joulukuuta 2011

Joulukalenterin luukku 6


Itsenäisyyspäivän aamu ikkunasta katsoen. Hentoinen lumipeite, mutta kuitenkin!


Mutta varsinaisesti täältä luukusta paljastuu askartelemani pakettikortit tai yksi versio niistä.

Olin saanut vanhaa paperitapettia pätkän juurikin askartelutarkoituksiin ja näihin se nyt päätyi. Siinä leikellessäni palasia keksin, että ompelen reunat punaisella, että tulee hieman jouluisampi tunnelma. Molemmat puolet ovat samanlaiset, joten kirjoituspinta ei ollut kaikista paras. Siksi nappasinkin toisesta keskeneräisestä projektista askartelumassasta tehdyt sydämet kirjoitusalustaksi ja kiepautin hopealangalla kortin ympäri.

Sydämet on tehty kaulitsemalla taikina piparkakkuhengessä ja pienellä piparkakkumuotilla. Kiltisti pyysin, että puolisko kävisi kellarissa poraamassa sydämiin reiät (sillä aikaa, kun ompelin kortteja), jotta saisin langan läpi. Toki reiät olisi voinut tehdä kaulintavaiheessa, mutta suunnitelmat olivat silloin toiset.

Kortit voi laittaa sitten kiertoon vaikka seuraavana jouluna ja tuunata haluamallaan tavalla ja sydämen ripustaa kuuseen roikkumaan joko sellaisenaan tai sitten maalata.


Juhlahumua itsenäisyyspäivän iltaan!

4 kommenttia:

 1. Jeeeee, lunta! Ja tosi kivat pakettikortit!

  VastaaPoista
 2. Ohut lumipeite on tosiaan tervetullut. Valon määrä vähintäänkin triplaantui. Kortit ovat tosi kivat. Pidän ajatuksesta että saaja voi hyötykäyttää sydäntä jatkossa monella tavalla.

  VastaaPoista
 3. Onpas nättejä! Ja ihana jouluinen banneri!
  Ja kiva kuulla,että tuli lunta!

  VastaaPoista
 4. Olipas kauniinväriset kortit! Ja ehdin vähän jo kadehtia tuota itsenäisyyspäivän nättiä maisemaa, mutta tulihan sitä jo vähän valkoista tännekin...

  VastaaPoista