perjantai 18. syyskuuta 2009

Tuolilöytö

On se kyllä mahtavaa kun maalaiskirppiksillä ei aarteista ihan aina tarvitse maksaa hirmuisia summia: kesän huippulöytö olivat kaksi hienoa puutuolia 5 eurolla kappale!

Maalausjälki oli toki ihan hirveää ja värivalintakin melko outo, mutta harvassa ovat onneksi ne asiat tässä maailmassa joita ei paksulla valkoisella maalikerroksella voisi pelastaa.

Eivät nämä tuolit suinkaan harhaanjohtavasta kuvasta huolimatta rantakäyttöön päätyneet, vaan kesämökin makuuhuoneeseen yöpöydiksi. Ihanat!

4 kommenttia:

 1. No on ihanat!

  Mutta oonko mä outo, koska mun mielestä alkuperäinenkään värivalinta ei ollut yhtään outo..?

  Löytykö maalaiskirppikseltä muuta? Mä haaveilen joskus autoretkestä, jonka vois suunnitella kaikkien maalaiskirppisten mukaan.

  VastaaPoista
 2. me tehtiin joskus kirpparimatka Tukholmaan autolla (kun oltiin läpiajomatkalla muutenkin). se oli hauskaa! silloin oli just ollut juttu lehdeeä (Kotivinkki?) tällaisesta ja innostuttiin Jukan kanssa. Löytöjäkin tuli tehtyä.

  VastaaPoista
 3. ja piti kommentoida että hienot on kyllä!

  yleensä nuo maalaiskirpparit tuppaa ainakin vaatteiden osalta olemaan kalliimpia kuin pääkaupunkiseutulaiset, mutta teitä lykästi!

  VastaaPoista
 4. hertta, oon valmis tuommoselle retkelle anytime! auton vaan täytis olla aika iso...

  Merituuli, mitäs löytöjä teitte Tukholmassa? Maalaiskirppisten hinta vaihtelee kyllä älyttömästi, monelta mun tietämältä saa usein kassillisen vaatteita 5 eurolla, mutta sitten on myös niitä joissa rievuista pyydetään älyttömiä hintoja.

  VastaaPoista