keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Tuunattu tanttu

Olipa kerran kirppikseltä ostettu vihreäkukallinen mekko, joka oli hautautunut kaapin uumeniin lähinnä kummallisen mittansa ja mallinsa vuoksi. Se oli ollut vähällä päätyä uudelleen kierrätykseen, mutta jokin kuosissa viehätti omistajaa, ja mekko pysyi kaapissa.

Viikonloppuna nostin vihdoin Elnan esille ja lyhensin mekon helman. Ratkoin röyhelön pois ja siksakkasin sekä käänsin uuden helman.

Tässä kuva ennen tuunausta:


Ja jälkeen:


Hmmm. Mielestäni lopputulos on aikamoisen lyhyt ja mielelläni olisin jättänyt helman muutaman sentin pitemmäksi, jos se olisi ollut mahdollista. Aloin jopa katua lyhennystä. Mutta ennen-kuva kyllä vääristää: helma näyttää todellista lyhyemmältä, koska pidän käsiä puuskassa. Oikeasti se roikkui alempana ja näytti hölmömmältä.

Joka tapauksessa en olisi mekkoa sen vanhassa mitassa käyttänyt, joten parempi kai tämä muutos on. Ehkä ompelen sinne vielä alushameen tai kaistaleen kangasta helmaan. Tai ehkä äitini ompelee, koska en ole varma, onko minusta siihen.

4 kommenttia:

 1. Ha, ihana selitys. Ei hullumpi lopputuloskaan!

  VastaaPoista
 2. meinasin kommentoida että tuohan on just hyvä pituinen farkkujen kanssa pidettäväksi kunnes muistin, että ei kai true mekkotytöt mitään farkkuja omista... ei muuta ku lisäkaistale reunaan jos tuntuu liian miniltä!

  VastaaPoista
 3. Kai tässä noita true mekkotyttöjä ollaan. Farkut on ollet jalassa muistaakseni vuonna 2002.

  Mutta joo, tuntuu ja näyttää se vähän turhan miniltä. Onneksi äiti jo lupasi auttaa, ja ehdotteli jopa helmatylliä! Mutta katsotaan, olisiko musta kaistale kumminkin paras.

  VastaaPoista
 4. Mutta on kyllä kerrassaan ihana kangas!

  VastaaPoista