tiistai 29. syyskuuta 2009

Pupu nro 2!

Kuulin että kummityttö diggailee pupuista joten päätin ryhtyä tuumasta toimeen ja Apupupun tekoon. Koska tää meni neidille, päätin tehdä tyttöpupun, siis hame päälle. Ja tämä kuten edeltäjänsä pääsi poseeraamaan mansikkakaakun kanssa, synttärijuhlissa.


Vaikea sanoa mitä synttärisankari sitten tykkäsi pupusta, tuntui nuo piirtelyhommat kiinnostavan enemmän ainakin silloin :)


Juhlat olivat mainiot ja noudattelivat lastenkutsuille tuttua kaavaa: ensin vähän ujostelua, sitten sokerihumala ja lopuksi riehaannutaan!

5 kommenttia:

 1. Pupu on kuulemma kiva ja pehmeä :)
  Kiitoksiii vaan!!

  VastaaPoista
 2. meidänkin lapsilla on mummun kutomat samanmoiset puput. ne on ihanat! musta itsetehdyt lahjat on tosi hienoja - antaja on nähnyt enemmän vaivaa homman eteen kuin raottanut kukkaroaan. voi kun omatkin taidot riittäis tuollaiseen...

  VastaaPoista
 3. Marika, no mahtavaa, eipä kestä!!

  Ja Merituuli, siis mähän olen ollut ihan avuton käsitöiden kanssa ja edelleenkin lähes avuton, mutta sitten kun on joku joka osaa neuvoa miten päästä alkuun niin ei se olekaan ihan ydinfysiikkaa, heh, yleensä.

  Eli puikot käteen ja joku asian osaava viereen, kannattaa ainakin testata! Mutta myös itse säilötyt lahjat ovat kivoja :)

  VastaaPoista
 4. no niin on! nimim. meillä on ihanaa kirsikkahilloa!

  pst. mekin teimme lahjaksi konjakkista luumuhilloa

  VastaaPoista