sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Sattumasukat

En ollut ollenkaan aikeissa tehdä sukkia, mutta satuin olemaan lankakaupassa aivan muilla asioilla (tai no, en nyt AIVAN muilla asioilla, miten erilaisilla asioilla siellä nyt voi olla?), ja ulos tullessani olin ostanut yhden 50 g kerän Regian raidoittuvaa sukkalankaa. En tiedä mikä niksahdus päässä kävi, tiesinhän minä ettei tuosta yhdestä kerästä sukkia saa aikaiseksi, mutta kun väri näytti kivalta ja sitä oli vain yksi ainoa kerä jäljellä, niin jotenkin siinä sitten hypnotisoitui kaivamaan lompsaa esille.

Onneksi kotoa löytyi samanhenkistä lankaa yksivärisenä, jolloin sukat saatiin kuitenkin aikaiseksi, vähän lyhytvartisina tosin.

IMG_5716

Lankana siis Regia Design Line 4-ply (Landscape Canyon) tummanruskealla Opalilla jatkettuna. (Tarkempia speksejä Ravelryssa.) Toisin kuin edellisissä Regia-sukissani, ymmärsin neuloa 2.5 mm puikoilla kakkosen sijaan. Nämä sukat siis saa toivottavasti vielä jalkaankin ensimmäisen pesun jälkeen :)

6 kommenttia:

 1. Hei teillä on kyllä sitten mainio blogi! Kauniita neuleita ja ruokareseptit houkuttelevat kovasti testaamaan.

  Lankakaupassa noita sattumaostoksia tulee varmaan aika monelle. Aina löytyy jotakin herkkulankaa, joka täytyy vasten aikomusta hankkia. Ja toisaalta sitten minulle ainakin käy niin, että jos etsin juuri jotakin tietyn väristä tai tietynlaista lankaa, ei sellaista taatusti löydy.

  VastaaPoista
 2. Kivat kevätsukat! Handepande: mitä on tapahtunut: sä oot alkanut tykätä raidoittuvista langoista? Vai onko se niin, et sulla on valikoiva maku niiden suhteen?

  Maija: samat sanat!

  VastaaPoista
 3. Moi Maija, sullakin on tosi kiva blogi! Laitankin sen heti itselleni muistiin. Lankakaupasta on juurikin samat kokemukset...

  Kiitos tiinaf ja hertta! Ja hertta, NIIIIIIN. Enhän minä niistä itseraidoittuvista oikein tykkääkään. Yleensä. Ainakaan joskus. Paitsi jos joku kiva väriyhdistelmä. Tai edes siedettävä. Rumaakin voi neuloa jos on tylsää. (Oikeasti siis aina luulen, etten tykkää, mutta kuitenkin taidan tykätä.)

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit värit ja muutenkin upeat sukat. Ottaisin :)

  VastaaPoista
 5. Kiitti Okriina! No ens kerralla sitten sulle! ;) Hih.

  VastaaPoista