perjantai 9. huhtikuuta 2010

Kevätsuunnitelmia

Blogausrintamalla on viime aikoina ollut hiljaista täältä suunnasta, kun pari viime viikkoa on pukannut loma- ja työmatkaa toinen toisensa perään, hyvä kun on laukun ehtinyt käydä täyttämässä välillä kotona puhtaammilla vaatteilla. Mukavaa on ollut kiireestä huolimatta, esimerkiksi tällaisissa maisemissa on tullut köllöteltyä:

IMG_5452

Puuh. Oli se vaan mahtavaa.

Mutta täällä Helsingissähän lumi on jo muisto vainen, ja Kansallismuseon seinustalla kasvaa kymmenen sentin korkuisia narsisseja. (Tai ainakin voin väittää, että ne oli narsisseja, menkää itse tunnistamaan jos ette usko). Pääsiäiskiireistä kotiuduttuani tuntuu olevan vähän kevätkuhinaa ilmassa, suunnittelen ja haaveilen uusista projekteista. Talven harmaat ja tummat värit ja keskeneräiset työt tuntuvat tunkkaisilta ja ikäviltä. Värejä, kaikkia eri värejä nythetimullepaljon!

IMG_5599

IMG_5606

Näistä tulee joogamattopussi, hame, tunika, huivi, villatakki, toinen huivi ja lapaset. Tulee tulee. Ainakin aikanaan. Nyt tuntuu kivalta vaan silitellä ja katsella värikkäitä asioita. Ja haaveilla kesästä.

2 kommenttia:

  1. Mulla on ollut kaikenlainen puuhasteluinto ihan hukassa, mutta näistä kuvista ja väreistä saan voimaa. Ehkä inspiraatio vielä palaa, toivotaan.

    Kivat on sulla suunnitelmat. Valmiita juttuja ja blogauksia odotellessa!

    VastaaPoista