tiistai 10. elokuuta 2010

Häh, saako täältä oikeasti hyvää ruokaa?

Hyviä salaattipaikkoja on etsitty täällä blogissa ennenkin ja haku on päällä edelleen. Viime viikolla koin parikin mukavaa yllätystä, joista ensimmäinen oli toden totta yllätti. Mä inhoan isoja ketjuravintoloita, ihan jo sen takia että niiden ruokalistat ovat yleensä supertylsiä, varsinkin kasvissyöjille. Kun työtoveri suositteli testaamaan Chico´sin lounasta, taisin vaan tuhahtaa ylimalkaisesti. Mutta kurkkasin kuitenkin heidän listaa ja päätinkin antaa paikalle mahdollisuuden.

Listan kaikki burgerit sai halutessaan soijapihvillä, ranskalaiset saa vaihtaa salaattiin ja hatunnosto siitä että hampurilaiset sai myös gluteenittomalla sämpylällä. Itse päädyin kuitenkin salaattiin johon sai valita kaksi täytettä, hinta 8,06e. Päädyin tofuun (joka ilokseni oli paistettua savutofua) sekä marinoituihin herkkusieniin ja salaatti oli todella hyvä! Hintaan kuului myös raastepöytä jostä löytyi mm. oliiveja ja vesimelonia, tuoretta leipää, yrttivoita sekä kahvi/tee.


Toinen hyvä salaatti lähti mukaan Kalliossa sijaitsevasta luomukauppa/kahvila Galleria Keitaasta. Hinta oli 7,90 ja salaatti ilahdutti monipuolisuudellaan. Rasiasta löytyi mm. erilaisia linssejä, juustoja, papuja, kasviksia ja tofua. Tuoretta leipää, tuoreita raaka-aineita ja kaikki luomua. Ainoa miinus oli kastikkeen puute, jonkinlainen vinaigrette olisi sopinut hyvin.


Mutta edelleen, kaikki vinkit hyvistä salaattipaikoista otetaan ilolla vastaan!

3 kommenttia:

  1. La Torrefazionen salaatit näyttää hyviltä ja ellun kanssa siellä käydessämme saivat ellulta kehuja. Leivätkin on mahtavia (itse testasin niitä), ja tietysti kahvi. Lämpimästi suosittelen!

    VastaaPoista
  2. Moko market Punavuoressa on pelastanut monen pikaisen työlounaan. Myös pastat ja keitot on aikas hyviä.

    VastaaPoista