maanantai 2. elokuuta 2010

Makumatka Koreaan

Tästä se eilen alkoi, bussipysäkiltä lentoaseman edestä. Herra pau oli ehtinyt jo viikkoa ennen perille Seouliin ja oli vastassa muutaman leipomuksen kanssa.

Seuraavan puolen vuoden aikana kertoilen vähän minkälaista ruokapuolta täältä löytyy. Ehkä päädyn jossain vaiheessa myös käsityöaiheisten asioiden äärelle. Odottelen myös muutamia herkkukoukkulaisia vierailemaan syksyn mittaan, jee!

Kiitoksia vielä ihanista lähtiäisjuhlista ja piknikherkuista! Palataan!

9 kommenttia:

 1. Hehei!!! Siellä sitä nyt ollaan, sniff :) Innolla täällä jo ootellaan kaikenmaailman bloggauksia sieltä. Ja heti heräsi mielenkiinto noita palleroleivonnaisia kohtaan, mitä ne on?

  VastaaPoista
 2. Korean herkut ja koukut blogiin juu! Hyvä et pääsit turvallisesti perille (ja sait jo leipomuksiakin)!

  VastaaPoista
 3. Ooh, ihania pullia (oliko makeita eli suolasia?). Heti korealainen keittiö alkaa näyttää houkuttelevammalta. Huippua, tyyppi on Koreassa!

  VastaaPoista
 4. mahtavaa, kyllä käntty kourassa kelepaa tutustua uuteen kaupunkiin! hyvä että pääsit turvallisesti perillen ja nettikin toimii. bloggaile kovasti vaan!

  VastaaPoista
 5. Voi Pau, neitomme maailmalla!
  Hienoa että pääsit hyvin perille ja herkut oli herra Paun kera vastassa. Hyvää seikkailua, pidä meidät ajantasalla aivan KAI-KES-TA!

  VastaaPoista
 6. Hei kuulostaa mahtavalta! Itse juuri Berliinissä kuikuilen ja nuuskin korealaisten raflojen ovista sisään. Mä en vaan osaa käyttää niitä saakelin tikkusia *nolostus*

  VastaaPoista
 7. heips! leipomuksista yksi oli makia (eka kuva) ja siinä oli ananasta päällisessä. sitten oli pulla, jossa oli kaksi mausteista perunanpalaa ja ehkä jotain muutakin. viimonen oli tomaattijuustorullamainen. hyviä olivat. pisama rohkeasti sisään vaan! täällä on ainakin tikkujen lisäksi lusikat, haarukat ja veitset tarjolla.

  VastaaPoista
 8. tämä postaus on mennyt multa kokonaan ohi, siksi mietin uusinta ja aloin kelaamaan historiaa taaksepäin. ompa mielenkiintoista seurata eloanne siellä! paljon kuvia kehiin, jos toivoa saa :).

  me katselimme perheen kera viikonloppuna videointeja Tokion matkastamme ja huokailimme kaikki että tuonne olisi taas päästävä.

  VastaaPoista
 9. hyvin ehdit merituuli vielä makumatkalle mukaan:) meilläkin on ollut tarkoitus piipahtaa täältä tokiossa, katsotaan miten käy!

  VastaaPoista