maanantai 16. elokuuta 2010

Keittiön kaipuu
Kolmas viikko ilman keittiötä alkoi. Tässä kylppärin peilikaapissa kuivuvat kipot aamupuuron jäljiltä. Marketista löytyi laatikko Quaker Oats pikapuuropussukoita ja käytävän vesiautomaatista saa lähes kiehuvaa vettä. Puurot ovat amerikkalaiseen tyyliin kovin kovin sokerisia, mutta muuta vastaavaa tahi korealaista tyyliä ei vielä ole näkynyt. Aamut alkavat siis puurolla, johon on viipaloitu banaania tai kiiviä ja sekalaisia pähkinöitä.

Kerron myöhemmin, kun menemme perinteiseen korelaiseen puuroravintolaan, että mitä sieltä saa ja miltä maistuu. Minä näkisin, että sellainen puuttuu Helsingistä, vaikka Hakaniemen torilla on jo hyvä alku. Ennen reissuun lähtöä käväisin siellä aamullisella riisipuurolla, kuten Herttakin.


Tällä hetkellä voi kotosalla valmistaa myös nuudeleita ja juoda teetä.

Kertakäyttötohvelissa lavuaarin reunalla taasen kuvivuvat ruokailuvälineet, jotka otimme varulta ensihätään mukaan, koska tiesimme ensimmäisen kuukauden kolmesta asunnon vaihdosta.

Kyllä ulkona syöminenkin on mukavaa, mutta silti odotan ensi sunnuntaita, jolloin muutamme täällä yliopiston kampusalueella soluasunnosta ns. perheasuntoon. Siellä pitäisi olla kaksi keittolevyä! Täytyy hankkia muutama kipponen ja kupponen lisää, paistinpannu ja kattila ja leikkuulauta ja salaattikulho ainakin.

3 kommenttia:

 1. Heh, nuo ruokailuvälineet tohvelissa on mainio näky.
  Ja onneksi ette kovin kauan enää joudu kärvistelemään ilman keittiötä, ilmoittele jos haluat että laitetaan Elovenaa postissa tulemaan!

  VastaaPoista
 2. Ulkona syöminen on kivaa vaihtelua, mutta aika pian alkaa kaivata sitä kotikokkaamistakin. Onneksi sunnuntai on jo ihan pian!

  Ja puurobaari-postausta odotan täällä kyllä!

  VastaaPoista
 3. hih, kiitoksia eki hiutalepaketin lähetystarjouksesta:) ja joo sunnuntai on ihan kohta!

  VastaaPoista