maanantai 2. elokuuta 2010

Aamiaista TöölönlahdellaOlipa huikeaa syödä aamiaista Helsingissä veden äärellä ja ihanan rauhallisessa miljöössä. Ja vieläpä hyvää aamiaista! Ravintola Töölönrantaa vastapäätä, sieltä puskien lomasta löytyy herttainen Kahvila Tyyni.

Tarjolla on monenlaisia aamiaisvaihtoehtoja, croisanteilla, jugurtilla ja luomumyslillä ja/tai täytetyillä leivillä. Kaikkia näitä sai ostaa myös erikseen, esim kuvan iso jugurttiannos maksoi 3 euroa. Leipien väliin sai vaikkapa juustoa, salaattia, kasviksia, pestoa ja rucolaa. Leivonnaisia löytyi myös monenlaisia (muffinsseja, piirakoita, kaakkuja, korvapuusteja) ja monet ovat kehuneet paikan kahvia. Itse nautiskelin kuuman aamun kunniaksi luomulimua. Suosittelen!

6 kommenttia:

 1. Koko kesän on pitänyt mennä testaamaan Tyyni, mutta en ole saanut aikaiseksi. Toivottavasti vielä ehdin!

  VastaaPoista
 2. ooh, näyttää kivalta! me testattiin eilen dylanin brunssi, joka oli ihan hyvä, vaikka rauhallisuudesta ja merinäköalasta ei ollut tietoakaan...

  VastaaPoista
 3. No höh en saanu Dylanin linkkiä toimimaan. Mutta siis joo testatkaa ihmeessä Tyyni, suositulta vaikuttaa (leivissä voi kestää) mutta jos penkit loppuu niin aamiaista voi nauttia myös siinä laiturilla!

  VastaaPoista
 4. ohops, taisin tehdä jotain väärin linkkaamisessa, mutta www.dylan.fi/ on siis nettiosoitteensa.

  aamiainen laiturilla, jee!

  VastaaPoista
 5. Onpas ihanalla paikalla! Olen joskus mennyt tuosta ohi,mutten ole pysähtynyt.Seuraavan kerran sitten kai pitää pysähtyäkin...Oi tuota Dylania haluaisin minäkin kokeilla!

  VastaaPoista
 6. siellä on ilma jotenkin raikkaan näköistä!

  VastaaPoista