sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kiikkutuolin uudet vaatteet

Liukasta laskiaista! Kohta mennään pulkkamäkeen, mutta sitä ennen tiedotusluonteista asiaa. Me ollaan vihdoin myös Facebookissa, käykääpä kurkkaamassa (ja tykätäkin tietty saa)! Löytyy tuosta edeltävästä linkistä ja ihan haulla Herkku ja Koukku.

Kukaan ei varmaankaan enää muista tätä projektia? No ei ihme - johan tuon kiikkutuolin meille kotiutumisesta on kulunut puolitoista vuotta. Nätti se on kuin mikä, mutta istuminen siinä on ollut hieman kivuliasta. Selkänoja ilman pehmustetta on painanut istujan selkää. Minua on maaniteltu, lahjottu, kiristetty ja melkein uhkailtukin tekemään ne lupaamani pehmusteet. Tietenkään en ole saanut aikaiseksi!

Mutta onneksi on äidit (tämä virke on kirjoitettu toimestani muutamaankin kertaan tässä blogissa). Äiti tuli kylään, kävi kangaskaupassa ja surautti tällaisen:Marimekon punainen Räsymatto-kangas sopii hyvin tähän meidän olohuoneen värisekamelskaan: täällä on valkoista, punaista, mustaa ja räsymattojen riemunkirjavia värejä sulassa sovussa. Tykkään. Myös selkä tykkää.

Samaisella kyläilyreissulla opin, että tulppaanit voivat kukkia myös parvekkeella, talvella.Jälleen kerran: kiitos äiti!

8 kommenttia:

 1. Hieno on! Meillä on sama proggis edessä, joten utelen, että mitä noissa tyynyissä on sisällä ja mistä sitä saa.

  -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä pehmuste on ostettu Pohjois-Pohjanmaalta, tekstiilivarasto Kalajoen matosta. On kuulemma tavallista vaahtomuovia tiukempaa ja siksi myös ryhdikkäämpää. Näin kertoi äitini. Enempää mulla ei ole tietoa.

   Poista
 2. Oi, miten kauniit tulppaanit - niin, ja on se kiikkustuolikin hieno :-)

  VastaaPoista
 3. Tuo teidan kiikkustuoli on aivan mielettoman ihana. Ja tuo punainen paallys sopii aivan nappiin. Kylla ne aidit tietaa ja osaa. :D Upeat ovat tulppaanit ulkona. Enpa ole aikaisemmin tuollaisesta kuullutkaan.

  VastaaPoista
 4. Juu, äidit ne osaa kaikenlaista ;) Tuollaisia tulppaaneja en todellakaan olisi osannut edes kuvitella.

  VastaaPoista
 5. Ihana kiikkustuoli, tuollaista olen itsekin haeskellut :)

  VastaaPoista
 6. Ihania noi tulppaanit! Mekin tehtiin samantapainen jääjuttu vähän aika sitten mut tää on paljon hienompi :D

  VastaaPoista