maanantai 11. helmikuuta 2013

Raakamaitokaakao


Ystävä oli hehkuttanut raakamaitoa. Kiisteltyä raakamaitoa. Ja siihen tehtyä kaakaota. Vaikka raakamaidosta paljon puhetta onkin ollut, on tuote jäänyt mulla maistamatta. Siksipä kutsuin itseni ystävälle kylään, kaakaolle.Raakamaitokaakao

1. hanki kaakaoseuraa
2. osta maitoa ja kaakaota
3. lämmitä maito ja kaada se kahteen kuppiin
4. sekoita kaakaojauhe maitoon ja hörppikää


Ja olipa muuten hyvää kaakaota! Ja maitoa, ihan noin pelkilleenkin juotuna. Makeaa, rasvaista, maukasta. Mmmm. Ja tämä ylistävä mumina tulee ihmisen suusta, joka ei oikeastaan ikinä juo maitoa.Raakamaitoa ei ihan joka kaupasta löydy, mutta Kluuvin Eat&Joy Maatilatorilta ainakin, Hakaniemen hallin Lentävästä Lehmästä ja meidän purkki löytyi Krunikan Anton & Antonista.

Joka on muuten mainio kauppa, ekaa kertaa kävin.


Teki mieli ostaa kauppa tyhjäksi, ihania hilloja ja jauhoja ja mehuja ja kasviksia ja juustoja ja naksuja ja herkkuja ja tuoreita leipiä ja vaikka mitä. Tuoretiskikin oli mahtava, Fafa'sin falafeleitä ja tahnoja ja kaikkea, oijoi, ihanuuksia.


Jos olette jostain syystä missanneet tämän, kuten minä, niin menkää. Ja maistakaa raakamaitoa!

Loppukuun tosin aion itse keskittyä kookosmaitoon, tai sitä kai tuolla Vietnamin suunnalla lähinnä käytetään. Mutta siitä lisää sitten maaliskuussa kun olen täällä taas, nyt pakkaamaan!

2 kommenttia:

  1. sun kaverin luona on ihanan värinen seinä!

    VastaaPoista
  2. Raakamaito on hyvää... minä kokeilin siitä tehdä clotted creamia kerran, mutta pieleen meni. Pitäisi varmaan kokeilla uudelleen, sillä uskon tietäväni, mikä meni pieleen...

    VastaaPoista