keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Jihuu!

Elämäni ensimmäiset lapaset ovat valmiit! Uuwii! Tai siis päättelyä vaille valmiit. Kävi niin että menin ostamaan päättelyä varten parsinneulaa ja ostinkin (sekä lankaa uusia varten) mutta kotiin päästyäni huomasin että neula oli hävinnyt matkalla. buu.

Mutta mukavaa että ihan kotinurkilla on kiva lankakauppa, Menita tuossa Korkeavuorenkadulla, suosittelen visiittiä jos ei ole vielä tuttu paikka.

4 kommenttia:

 1. Wau Jytis, mahtava homma, ja onpa hyvännäköset lapaset! Sulla on kyllä tosi tasaista tuo jälki.

  VastaaPoista
 2. onnex olkoon uusien lapasten omistajalle! mulla meinaa jäädä nuo langanpäät pättelemättä jos tulevat omaan käyttöön, vetäsen vaan langat lapasen sisäpuolelle... aika noloa. minkäs väriset tuloo seuraavista lapasista, vai oliko ne nyt sukat kutomisvuorossa?

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos! Seuraavana lähtee tilaustyönä musta-valkoraidalliset joululahjaksi ja sitten on niiden sukkien vuoro. Jaiks, kävin eilen jo kattelemassa sukkaohjeita, vaikutti vähän haasteellisemmalta!

  VastaaPoista
 4. Menita on nii-in ihana kauppa, mä oon siitä aiemmin blogannutkin joskus. Sorrun sinne usein perjantaina lounastunnin jälkeen, ja aika harvoin lähden tyhjin käsin...

  Onnea Jytis lapasista!

  VastaaPoista