tiistai 4. marraskuuta 2008

Tästä tulis kauluri

Kauluri-innostusta tuntuu olevan liikkeellä kerhossamme. Paun lisäksi kauluria on nähty nykertämässä ainakin Handepande ja Raisu, ja minäkin olen liittynyt samaan remmiin.

Taannoisella Tallinnan-matkallamme lanka loppui kesken, mutta maihin päästyämme yritin oitis seuraavana päivänä ostaa uuden kerän Novitan 7 veljestä tummanharmaan sävyisenä. Kahden kaupan lankavarastot läpikäytyäni meinasi otsalle kohota jo kylmä hiki - eikö sitä sävyä saa enää mistään? (Niinkin voi nimittäin käydä, sen tietää ainakin Jytis!)

Onneksi kolmas kerta toden sanoi, ja löysin oikean sävyisen lankakerän kaupan hyllyltä minua odottamasta. Ostin kaveriksi myös kaksi muuta kerää (ja kuka se hetki sitten valitti, että lankoja on liikaa..?), ja mielessä kävi, et nää sävythän vois löytyä ihan mistä tahansa muotiblogistakin näinä päivinä, eikö?Ja tällainen siitä kaulurista on sitten tulossa. Katsotaan, kuinka kauan kestää ja päädynkö vielä purkamaan koko hökötyksen.P.S. Huomasittehan innokkaan kuvausapulaisen, joka toisessa kuvassa on muuttunut ehkä kummituskissaksi!

1 kommentti:

  1. Tallinnan-matkalla Hertan lankakerästä löytyi mystisiä nakerrusjälkiä - jospa syyllinen onkin tuo kummistuskisuli!

    VastaaPoista