lauantai 29. marraskuuta 2008

Hop Hobboksiin

Handepande johdatti Hertan ja Raisun tänne tänään, ja voi kun se olikin mainio reissu.

Tänne viittaa tuossa tietysti kaupan verkkokauppaan, mutta ihka oikea putiikkikin on olemassa, Helsingissä Korkeavuorenkadulla. Siellä on paljon erilaisia kirjoja, joista luulisin monen neulojan, virkkaajan, tuunaajan, näpertelijän ja kokkaavan innostuvan. Plussaa ehdottomasti sohvanurkkauksesta, jossa voi selata kirjoja ja lehtiä ja juoda kupposen kahvia ja teetä. Oih!

Yksi kirja lähti mukaan (kuvaa tai lisätietoja kirjasta en näin lähellä joulua uskalla kuitenkaan julkaista) ja vino pino jäi odottamaan aikaa, kun olemme voittaneet lotossa, saaneet veronpalautukset jne. Siellä oli ihanaa!

Kyllä tässä nyt varmaan täytyy opetella neulomaan englanniksi, sillä niin monet kivat kirjat ovat englanninkielisiä.

Kävimme myös Kauppatorilla Riihivillan lankojen perässä, Nappitalossa nappien perässä ja Taito Shop Helskyssä heijastinnauhan perässä. Ainoastaan viimeisessä vedettiin vesiperä heijastintuotteiden osalta, mutta onneksi siellä oli kaikkea muuta kivaa ihmeteltävää.Postauksen kuva liittyy ehkäpä suosi-tuimpaan puheen-aiheesemme viime aikoina - nimittäin lankojen eettisyyteen ja ekologisuuteen. Kuvassa on mohairvuohi.

Tässä olisi aihetta ihan omaksi postaukseksi, ja toivottavasti se vielä tässä blogissa nähdään. Sen voi sanoa jo nyt, että ei ole ihan helppoa harrastaa neulomista, jos haluaa ajatella sekä eläinten että ympäristön hyvinvointia.

Kuva täältä.

1 kommentti: