torstai 27. marraskuuta 2008

Tuunaajat Kalliossa

Täällä meillä Kalliossa on jo vaikka mitä kivaa, mutta uusimpana tulokkaana haluaisin esitellä uusiodesignkauppa Supermeitsin. En ole kauppaan sisälle asti vielä ehtinyt, mutta ikkunan takaa olen vähän kurkistellut. Koska Herkussa ja koukussakin on taitavia tuunaajia, niin ajattelin esitellä täällä myös mielenkiintoisen kädentaitajien putiikin.

Tässä varsin mielenkiintoinen valokuva kaupan ikkunasta (ikkunalasista heijastuvat nuo lumikinokset ja ohikulkijat). Mutta otoksesta selvinnee, että paljon kaikenlaista kiinnostavaa kaupasta löytynee.Kauppa avattiin viime viikon perjantaina, ja se on auki viikon jokaisena päivänä. Kauppa sijaitsee osoitteessa Kolmas linja 12.

Hesarin jutussa (juttu ilmestyi 14.11.2008 lehdessä, mutta verkosta kyseistä juttua ei löydy) kerrottiin, että kaupassa myydään 15 suomalaisen tuunaajan tuotteita.

Valikoimassa on kodintekstiilejä, lastenvaatteita, koruja, lahjatavaraa ja sisustustuotteita. Aika hauskalta kuulostavat c- ja vhs-kasettien nauhoista tehdyt kukkarot, laukut ja sisustustyynyt.

Huomasin kaupan ikkunassa kyltin, jossa kehotettiin tuomaan kauppaan käytetyt hehkulamput, cd:t, c-kasetit, vinyylit, helmet, korut, lelut ja johdot. Supermeitsissä niistä tehdään jotain uutta.

Tästä liikepostauksesta huolimatta toivotan kaikille hyvää Älä osta mitään -päivää huomenna!

Ei kommentteja: