torstai 6. marraskuuta 2008

Omituinen rääpäle


Sain työkaverilta lainaan varsin ihastuttavan kirjan nimeltä Amigurumi . Sana on japanian kieltä ja tarkoittaa neulottua tai virkattua pehmoeläintä. Kirjan kuvat ovat toinen toistaan söpömpiä ja innostivat tarttumaan virkkuukoukkuun. Ohjetta en tietenkään jaksanut lukea, joten summittaisella näppituntumalla edettiin. Se näkyy myös lopputuloksessa, nallesta kun tuli aikamoinen rumilus. Pää on liian pieni, napit silminä eivät oikein toimi ja raajat ovat vinksallaan. No mutta, seuraavasta tuloo sitten varmasti jo ihan tosihuippuihana...

4 kommenttia:

 1. Itsekin olen amigurumeja poluillani kohdannut (en sentään villinä luonnossa..) ja sun tekemä on ehkä yks hellyttävimmistä:)! Äärimmäisen suloinen epämääräisine raajoineen..

  VastaaPoista
 2. Näähän on kivoja otuksia. Hii, Wikipediakin sanoo että "The pervading aesthetic of amigurumi is cuteness".

  VastaaPoista
 3. hih, sannan joululahja alkaakin sitte olla jo selvillä! ja wikipedian sana olkoon laki niin rääpälelläkin on parempi mieli.

  VastaaPoista
 4. Kirjan Ellulle lainanneena ja samaa ohjetta itsekin kokeilleena sanon vaan, että tämä Rääpäle on oikein valioyksilö! Ainakin verrattuna omaan Pomelooni, joka oli vähintäänkin persoonallinen.

  VastaaPoista