maanantai 17. marraskuuta 2008

Mannapuuron Bubert-serkku ja muita naapurimaan herkkuja

Tiesittekö, että Mannapuurolla on rikas Baltian-serkku Bubert, jonka elämä on yhtä kuplivaa luksusta? En tiennyt minäkään, mutta nami-nami esitteli meidät ja kehui hyväksi tyypiksi. Olikin.Virosta tulee muutakin kivaa tähän postaukseen kuin bubbe - vuorossa Tallinnan-matkan saalisesittely. Taisin olla se lankahamsteri.

Liukuvärjättyä villaa tuli peräti kolmessa värissä.

Niinkuin näette, puikoillekin sitä on jo saatu, mutta vaiheessa ovat vielä, mokomat. Ruskea-oranssista on tulossa joululahjahuivi ja sinisävyisestä polvisukat itselle. Polvisukkia varten lanka on jaettu neljään erisävyiseen kerään - liukuvärjäyksessä väri vaihtuu niin hitaasti, että sukista tulisi kovin eriväriset, jos luottaisi liu'un värimaailmaan. Mutta kivaa lankaa on, tykkään tehdä. Nämä oli siis Sadamarketin toisen kerroksen lankakaupasta.

Sitten jostain muusta lankakaupasta tuli vielä keltaista alpakkaa ja sinistä sekoitelankaa.Niillekin on suunnitelmat valmiina, ja sininen lanka onkin ollut jo lapaspuikoilla viimeisen viikon ajan - olen purkanut koko homman aika monta kertaa, kun malli ei muokkaudu mieleiseksi. Josko ne saisi valmiiksi ennen luvattuja pakkaskelejä, niin olisi suutarin lapsella lapaset.

Aika paljon on kaikkea puikoilla, huomasin juuri. Miksi kärsivällisyys ei riitä tekemään yhtä työtä valmiiksi kerralla?

5 kommenttia:

  1. Uusi tuttavuus tuo naminami-blogi, näytti olevan kovasti reseptejä ja hienoja kuvia! Se piparkakkumuru-kermavaahto-hillo -jälkkäri oli erityisen houkutteleva. Mietinki justiin että piparkaakuja vois jo ruveta maistelemaan. Ja että olisko (ite tehty) piparkakkumurusuklaa hyvää? Eikös Fazerilla oo jotain semmosta? Vois kehitellä joksku komioiksi konvehdeiksi.

    VastaaPoista
  2. Joo, mua on kiinnostanut kaupassa se piparisuklaa jo pidempäänkin, mutta olen vielä välttynyt kiusaukselta. Jos teet niin tulen maistamaan :) Kun siinä piparissa on mausteita, niin mitäköhän jos laittais ihan hippariikkisen vähän chiliä kanssa, eli chili-pipari-suklaa? Ei tulis niin imelää.

    Nami-nami -blogi on tosi hyvä. Erityisen kiva kun on välillä eestiläisiä reseptejä.

    VastaaPoista
  3. Chili-glögi-suklaa? Glögisuklaa? Glögi ja pipari ilman suklaata? Huh huh, mahdollisuuksia on rajattomasti, enkä saa tehtyä töitä suklaanajattelultani.

    VastaaPoista
  4. Taalla ei ole Hulk-kakkuja tai Bubi-puuroa, mutta hyvaa jaateloa ja kaljaa. Terveisia anonyymeilta lomailijoilta Las Palmasista!

    VastaaPoista
  5. uuh, kävin eilen sokoksella ja mitä löytyikään, green&black´sin piparkaakkusuklaata ! jätin ne levyt kyllä vielä toistaiseksi hyllyyn, koska ostoskorin täyttivät (joulukoristeiden lisäksi) nämä shamppanjatryffelit. huh huh, yritän säästää ne jouluksi...

    VastaaPoista