sunnuntai 18. tammikuuta 2009

En Norolta rauhaa saa(nut)

Ensin se pyöri mielessä toisinaan, sitten useammin ja aina vaan uudestaan. Lopulta polte oli niin kova, ettei auttanut muu kuin antaa periksi ja kävellä lankakauppaan.

Tällainen siitä sitten tuli:


Lankana oli Noro Kureyon ja väreinä numerot 201, 206, 217 ja 226. Puikot 5 mm, silmukoita 32 ja huivia neulottiin kahdelta kerältä yhtä aikaa, aina kaksi kerrosta / lanka.

Olenhan tunnettu raitojen ystävä, joten ei liene epäselvää, että näillä langoilla neulominen oli aivan todella ihanaa. Jos välillä joku väriyhdistelmä alkoikin kyllästyttää, niin pian puikoille alkoikin ilmestyä taas aivan eri värejä.

Näitä Noro-huiveja on näkynyt monessakin blogissa, omaan huiviini sain eniten inspriraatiota Villaketulta. Ohje julkaistiin Suuressa Käsityölehdessä viime marraskuussa.

Ja norotusta näyttää olevan ilmassa muuallakin. En ihmettele yhtään!

EDIT: Kaulahuivihan on ollut valmiina alkuviikosta lähtien, mutta en ole saanut otettua siitä kuvaa aiemmin. Töihin lähtiessä on pimeää ja tullessa myös. Pöh, sanon minä. Onneksi mennään kohti kevättä, onneksi onneksi.

9 kommenttia:

 1. No nyt on väriä! Hieno! Vähän aikaa kesti ennen kun tajusin mikä Noro ja miten ne raidat tulee mutta joo nyt olen taas viisaampi. Ja hei mahtava toi Norosta virinnyt varastamis-keskustelu linkkaamallasi Villaketun sivulla!

  VastaaPoista
 2. Musta on aina musta, mutta norovärit sitä kivasti piristävät.

  Joo, Noro on aika herkkä aihe... Päätin et on nyt parempi kertoa, mistä idean sai, ettei vaan aleta syytteleen!

  VastaaPoista
 3. Hrmph, hitto kyllä se noro vaan näyttää hyvältä. Mahottoman kiva huivi. Joutuukohan sitä itekin vielä kokeilemaan.

  VastaaPoista
 4. no tulipas siitä hieno. tuommoisia raidoituksia ja väriyhdistelmiä ei ihan heti ite tulis keksineeksi!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kehuista, vaikka ne menevätkin kyllä aivan täysin Noron piikkiin.

  Mua syyhyttäis jo uudet Noro-tuotteet, mutta ehkä mä nyt maltan. Mutta jos kaipaa piristystä harmaaseen arkeen, niin suosittelen pistämään Noroa puikoille!

  VastaaPoista
 6. Oijoi, kuinka söpö raitahuivi! Löysin lähes sattumalta (ja mutkien kautta) tänne kivaan blogiinne ja taidan tuntea teistä ainakin osan ;) On muutenkin ihania ja inspiroivia aiheita, kuten ruokaohjeet. Oonkin jo plarannut niitä läpi, nam.

  -t

  VastaaPoista
 7. Heippa T, ja kiva kun eksyit tänne blogiin.

  Blogiasi hetken aikaa lueskeltuani taidan tunnistaa myös sut. Kiva ja inspiroiva on myös sun blogi!

  Tervetuloa tänne uudestaankin!

  VastaaPoista
 8. Hei t, hetken blogiasi plärättyäni tunnistin minäkin kenestä on kyse, kiva kun tulit vierailulle! Tosi hienoja valokuvia sun blogissa ja mielenkiintoista nähdä eri remonttivaiheita. Ihana koti valmisteilla!

  VastaaPoista
 9. Kiitos vierailusta Ellu! ja tervetuloa toistekkin. Mä käyn nyt täällä bongaamassa megahyviä ruokavinkkejä niin mahaan kuin silmänruuaksikkin.. Hyvältä näyttää kaikki. Ootte te tytöt vaan niin näppärä käsistänne :)

  Kyläilemisiin jatkossakin!

  -T

  VastaaPoista