lauantai 3. tammikuuta 2009

Myssymietteitä


Herkku ja koukku -tapaamisissa olen pitkin syksyä usein kysellyt hyvää myssyn neulomisohjetta. Oma akuutti pipopula ratkesi lomailemalla Las Palmasissa, mistä löytyi soma villamyssy *. Mietin, että voisihan sitä kuitenkin taas kokeilla neuloa jonkun myssykkäisenkin, kun Raisun kanssa junassa käydyt keskustelut muistuttivat asian taas mieleen. Ja onhan ulkona ihana talvipakkanenkin!

Ainakaan yhtä uudenvuoden lupausta (kts. edellinen postaus) en näin ole pystynyt pitämään, kun kävin aamusella ostamassa pipolangat. Pinkkiä myssyä siis olisi luvassa.

Monessakin blogissa esiintynyt Mario-myssy on aika kiva, ja sellaista taidan lähteä tekemään. Ohjeen takana on siis Jatta soheltaa -blogin Jatta.

Pääasioita-blogista saanee varmasti inspriraation jos toisenkin näin tammikuussa, kun siellä neulotaan kaikenlaisia päähineitä vinhaa vauhtia.

* Las Palmasin villamyssy on kyllä ehtinyt jo kokea kovia, kun ensin sen kimppuun hyökkäsi kissa, ja lopulta hukkasin sen kauppakeskukseen. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin: löytötavarapisteen laatikosta löytyi myssynen ja tästä lähin sitä säilytetään kissojen ulottumattomissa.

1 kommentti:

  1. Mario-myssy on kyllä kiva, ja lanka näyttää kanssa kivalta, varmasti tulee hieno lopputulos!

    VastaaPoista