sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Hännätön pupu parantaa korvakivun


Tänään juhlittiin ihanaa tyttöstä, joka puhalsi syntymäpäiväkakusta kaksi kynttilää. Lahjaksi neidolle neuloin pupun, joka Apupupunakin tunnetaan. (Ohje löytyy esimerkiksi täältä.) Pupu vilahti blogissa jo viime viikolla, mutta oli silloin paljon sutjakkaampi.

Toivotaan, että tästäkin pupusta on auttajaksi. Synttärisankarilla nimittäin oli korva kipeä, ja itku meinasi olla herkässä. Jos villaista pupua painaa korvaa vasten, niin ehkä se auttaa? Toivottavasti.

Kun neitonen avasi pakettinsa ja löysi pupun, hän ihmetteli oitis, missä pupun häntä on. No sellaistapa en tullut ajatelleeksikaan. Pitäähän pupulla häntä olla! Neitosen äiti pelasti tilanteen kertomalla, että häntä on pupun housuissa, eikä siksi näy.

Lupaan (jos äiti-ihiminen tätä blogia lukee), että häntä toimitetaan jälkitilauksena! Lankoina käytin kaikkia langanloppuja, taisivat olla pääasiassa Novitaa.

2 kommenttia:

 1. Täytyy minunkin vielä täälläkin ihastella tuota pupua ja kehaista myös teidän ihanaista blogianne. Useamman kerraan olen täällä jo kurkistellut ja ihastellut. Itse olen enemmän ompeluihmisiä, mutta tänä talvena olen alkanut opettelemaan neulomista. Olette antaneet huimasti lisäpontta orastavaan neuleinnostukseeni, kiitos!

  Mir

  VastaaPoista
 2. Mir,

  Kivaa että neuleinnostus on herännyt. (Varo vaan, ettei vie kokonaan mukanaan.)

  Ompelemisen jaloa taitoa olen luvannut harjoittaa tänä vuonna, mutta ainakin vielä ompelukones on pysynyt piilossa.

  Mutta joku päivä!

  VastaaPoista