tiistai 20. tammikuuta 2009

Keltainen päivä tänään

Ei tullut mustekala eikä pupupipo, vaan tulikin liivi.Ihastuttava malli eli Ullasta löytyvä Green Day on MadeByMyself-blogin Tikrun käsialaa, ja lankana Tallinnasta ostettu Alvita Alpaka (ihanan pehmeä lanka, mutta jättää aikalailla mustaan puseroon pitkiä, ei-niin-ihania keltaisia karvoja). Vähän joutui säätämään neuletiheyden kanssa, kun alkuperäinen malli on tehty paksummasta langasta. Jonkinasteisena neronleimauksena neuloin myös tämän ylösalaisin eli hartioista helmaan, koska yritin venyttää liivistä niin pitkää kuin lanka salli. Ehkä oli vähän kohtuuton harjoitus saatuun hyötyyn nähden, mutta tulipa tehtyä.

Tykkään mallista! Vähän pitemmäksi olisin vielä tehnyt, jos lankaa olisi riittänyt (tämä on varmaan noin summassa arvioituna alkuperäisen mallin pituinen). Mutta hyvä näin. Kelpaa.

Kyllä saisi kesä tulla, ja pitkät päivät ja luonnonvalo.

5 kommenttia:

 1. Handepande, tää on ihan mielettömän hieno.

  En ole varsinaisesti liivien ystävä, mutta tämä kolahtaa. Ja väri on tosi hyvä!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kiitosta vaan! En ole itsekään mikään liivifani, mutta tässä oli tuo matala kaula-aukko mielestäni niin kiva, ja muutenkin kiva malli, että aattelin jotta kai sitä nyt tyttö yhden liivin aina tarttee.

  VastaaPoista
 4. Onpa hienon mallinen ja värinen liivi! Ottaisin :)

  VastaaPoista