sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Ja kerran vielä...

...pipoasiaa. Valkoisesta palmikkopiposta oon haaveillut jo jonkun aikaa, mutta ennen joulua sitä ei ollut aikaa tehdä. Niinpäs joululomalla tikkusin ja purin muutamaan otteeseen, kunnes sain aikaiseksi sopivan tekeleen. Tai aivan liian tiukka tämäkin aluksi oli, mutta ei kun pingotus märkänä kulhon ympärille, ja johan venyi sopivaksi. Ohjetta ei ollut, palmikolle kahtoin mallia joulupukin tuomasta Neulojan käsikirjasta (by Lesley Stanfield ja Melody Griffiths). Mainio opus, paljon hyviä malleja kirjoneuleille, palmikoille ja pitseille. Kiitos vaan kirjasta blogin viralliselle kommentaattorille Sannalle!

3 kommenttia:

 1. Tälle pipolle ei ollu vielä kommentteja, joten täytyy sanoa, jotta upeita myssyjä ootte saaneet aikaseksi ja tää on kyllä kans erityishieno! Muhun iskee puikkokateus, tai mikä lie.. Ja Jatta Soheltaa on kyllä mun lemppariblogeja ja ilman teidän innoitusta olinkin jo alkanu omaa myssyäni väsätä (joutui tosin purkuuseen liian ison pään takia:P..). Työt vaan haittaa taas harrastusta..

  VastaaPoista
 2. Työt todellakin meinaa haitata käsityöharrastusta!

  Ootan jo huomista perjantaita, että ehtis kunnolla tarttua puikkoihin - viikolla se on niin hätäistä tikkuamista.

  Ja lauantaiaamuna ehkä lankakauppaan... Mun pitää peruuttaa mun uudenvuoden lupaus.

  VastaaPoista
 3. Kiitti Sanna kehuista! Ja ei kannata het luovuttaa liian tiukkojen pipojen kanssa, venyvät kovasti ku vaan märkänä pingottaa sopivaksi.

  VastaaPoista