maanantai 8. kesäkuuta 2009

Kaarrokevillis

Tätä villatakkia on neuloskeltu aina kun on jaksettu. Hellesäät meinasivat tuhota koko homman, kun kuka sitä nyt helteillä jaksaa paksua villaa neuloa, mutta onneksi tuli taas tämä normaali, ihana, villavaatteita suosiva Suomen suvisää, jonka innostamana projekti saatiin onnelliseen päätökseen.Malli: DROPS 113-17
Lanka: Pirtin Kehräämö Kampalanka 110 tex x 4, värisävy #6 (värjäämätön)
Koko: M (neulottu XL:n mukaan eri neuletiheyden vuoksi)
Menekki: 400 g
Puikot: KnitPro 4 mm

Ohjetta on muokkailtu jonkin verran, lähinnä sen takia, että en oikein tajunnut ohjeen kaaviokuvaa, joten en voinut neuloa ohjeen mukaan ;) Mutta ihan hyvä tuli. Vähän höttöä tuo kampavillalanka, mutta ihanan pehmeää. Toivottavasti kestää nukkaantumatta.

5 kommenttia:

  1. Onpa hieno!! Ja todella lohdullista kuulla että noinkin taitava käsityöihminen ei aina tajua kaaviota :) ne on mulle yleensä ihan hepreaa.

    VastaaPoista
  2. Joo, neuloin aika pitkään, kunnes tajusin, että kuvio on muodostumassa nurjalle puolelle... kröhöm. Muutama ärräpää pääsi sitä purkaessa. Ei siis mennyt ihan putkeen ;)

    VastaaPoista
  3. nii piti sanomani että tää on kyllä hieno! ja äitiltä terveisiä että ei ollu löytäny meidän blogia, koska oli muistanut nimeksi herkku&kurkku...

    VastaaPoista