lauantai 18. heinäkuuta 2009

Ei ole todellista.

Mun kaikki kuvat tästä blogista ovat hävinneet. Syynä tähän on yksi epäonninen kansion poisto picasa-webalbumista jonka en tajunnut olevan yhteydessä tähän blogiin mitenkään. Nyt suututtaa ja itkettää.
Menee jonkin aikaa että saan kaivettua kaikki kuvat ja muokattua kaikki bloggaukset uudestaan. Kuvat tulee takaisin mutta siinä kestää, pahoittelut tästä.

4 kommenttia:

 1. mä huomasin samanmoisen kansion picasassa, meinasin poistaa myöskin! mutta ainoastaan muutinkin sitä kohtaa, että miten näkyy kait. aikamoisen harmittava juttu:( eikö roskiksestakaan saanut palautettua kansiota?

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Tuollainen harmittaa todella! Itsekin huomasin picasassa blogikuvani ja tajusin että kaikki googlen palveluthan ovat siis samassa. Itse en meinannut tajuta ensin että kun vaihdan esim. salasanan gmailissa, se sama muuttuu yhtäkkiä tänne blogiinkin, hassua.

  VastaaPoista
 3. Google on kyllä luonut kaikenlaista kivaa ja hyödyllistä, mutta välillä tuntuu et niiden lonkerot ulottuvat vähän turhan moneen paikkaan jo...

  Tsemppiä, toivotaan et saat kuvat takaisin!

  VastaaPoista
 4. Juu ei pysty palauttamaan kansiota, yritin tuoda sen uusiksi mutta se tekee eri koodit kuviin kun tuo ne uudestaan ja sitten blogi ei löydä niitä.

  Nyt on opittu Googlen lonkerot kantapään kautta.. Onneksi mulla on kuvat vielä olemassa, mutta aikamoinen homma.

  VastaaPoista