tiistai 21. heinäkuuta 2009

Ihana Baktus

Kyllä täällä neulotaankin, vaikka neulomisaiheisia postauksia ei ole aikoihin näkynytkään! (Mutta myös syödään, luetaan, pyöräillään, kahvitellaan... loma on i-ha-na!)

Baktus hurmasi siis minutkin. Kiitos tästä ohjeesta kuuluu Strikkeliselle. Ja aika moni muukin on tämän tehnyt.Lanka on merkiltään tuntematon, väriltään uskomattoman ihanan vihreä ja peräisin Jytiksen mummon perintölaatikosta, kiitos vielä! Puikot oli bambuiset ja kokoa 3,5 mm.

Tykkään!

3 kommenttia:

 1. Onpa kiva Baktus, hyvän kokoinen! Ravelryssa oon vähän katellut näitä, eka mietin että onpa tylsä, mutta oon muuttanut täysin mieltäni - huivihan on aivan nerokas kaikessa yksinkertaisuudessaan.

  Ja hyvä että siellä lomalla neulotuttaa! Ehkä se tästä itselläkin piristyy.

  VastaaPoista
 2. No eipä kestä, mahtavaa että langoista tulee vaikka mitä luomuksia!

  Tosi kivan näköinen huivi ja vaikuttaa siltä että munkin neulomistaidot voisi riittää tähän! Haa tässä voisikin olla mulle loppukesäksi (ja hieman syysilloiksi) projektia, jahka apupupu nro 2 valmistuu.

  VastaaPoista
 3. Ajattelin heti, et iso olla pitää ja lähdinkin tekemään ihan reilun kokoista huivia.

  Ja taas tuli todistettua, et mä vaan tykkään aina oikein -neuloksesta, vaikka varmastikin useimpien mielestä se onkin mitä tylsintä neuloa. Mutta mustapa ei!

  Nyt lähti puikoille variaatio Baktuksesta - ei ole vaikea sekään.

  VastaaPoista