sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Kruunuvuorella


Sunnuntainen pyöräilyretki suuntautui Laajasalon Kruunuvuorelle ja mainio paikkahan se olikin. Periltä löytyi pikkuinen lampi ja lumpeet olivat juuri puhjenneet kukkaan ja parhaimmassa loistossaan. Linkissä olevissa kuvissa lampi näytti aivan mahtavalta myös talviaikaan.


1800-luvun huvilat eivät sitten enää niin loistaneetkaan, rumimpia kasoja en halunnut edes ikuistaa, kun harmitti niin paljon. Tähän allaolevaan oli kuitenkin asennettu uusi katto ja vähän uutta maalipintaakin se oli saanut kylkeensä.


Tässä hieman isommassa huvilassa oli hienot pyöreät kulmaikkunat.Aika jännittävä kohde! Linkissä hienoja syyskuvia vuorelta.

2 kommenttia:

  1. Hyvä hyvä, että pyöräretki onnistui! Samanmoiset suunnitelmat ovat täälläkin puolella Suomea, jos vain tämä ärhäkkä kesälentsu ottaisi laantuakseen... Buhuu, miksi pitää sairastaa kesälomalla?! Ei oo reiluu!

    VastaaPoista
  2. Öy nöy, nyt tuli kyllä suru noiden huviloiden puolesta.. Miten ne on päästetty rapistumaan noin pahaan kuntoon? Oli pakko kaivella lisää tietoa aiheesta ja törmäsin tällaiseen viedopätkään:
    http://www.youtube.com/watch?v=aEp3Yq7j90M

    Pätkä on aika pitkä mutta sitä katsellessa eksyy miettimään ja fiilistelemään sitä mitä huviloissa on mahtanutkaan tapahtua ja millaiset ihmiset niissä on ihania kesiä viettänyt huviloiden kulta-aikoina.

    VastaaPoista