sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Ei ihan aikakone (lamppuprojektin päätös)

Mies viritteli taannoin itselleen askarteluprojektia ja päätti tuunata vanhan kirjoituspöydän lamppunsa uuteen uskoon. Beigenharmaa väri ei miellyttänyt silmää, joten uutta värimaailmaa lähdettiin hakemaan.

Tästä siis lähdettiin liikkeelle:

Ja tällainen siitä tuli:

Mies poisti hiomalla vanhan maalipinnan, jonka jälkeen maalasi lampun kolmeen kertaan mattamustalla spraymaalilla. Ja lopuksi onnistui kokoamaan lampun sellaiseksi, miltä se ennenkin näytti. Hurraa!

Olemme lopputulokseen tyytyväisiä, vaikka miehen mukaan näpertämistä kyllä oli. Ihan kahta vuotta tässä projektissa ei sentään kulunut, mutta lopputuloksen raportointi on jotenkin unohtunut. Ja olihan siinä välissä yksi putkiremontti ja evakkokeikkakin.

Ei tullut ihan aikakonetta, kuten eräs kommentoija lamppuprojektin osa I:ssa kommentoi, mutta aivan kelpo lamppu kuitenkin!

8 kommenttia:

 1. Voi vitsi, mä kadehdin kyllä puuhastelijoita, jotka saavat taiottua vanhasta uutta. Tyylikäs on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei kyllä ollut tässä osaa eikä arpaa, mutta olen tyytväinen sivustaseuraaja!

   Poista
 2. on hieno, tykkään! kannatti näpertää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Musta on mustakin parempi kuin tuo edeltävä beige.

   Poista
 3. Joo, hyvää työtä, hienolta näyttää! Nää ennen-jälkeen -jutut on kyllä mun lemppareita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin jos postauksen välissä ei olis jotain kahta vuotta aikaa... Hehe.

   Poista
 4. Hyvää työtä! Kiva kun runkoon on jäänyt alkuperäiset värit muttereihin, jouseen ym. Täällä kotimummolassa löytyi samanlainen valkoinen lamppu, johon oli jompikumpi tytöistä aikoinaan liimannut tarran (muovisen) jonka saa poistettua. Olisiko tuunausintoa?

  VastaaPoista
 5. No nyt on tuolla perheen tuunaajalla työn alla uusi projekti: puisen jakkaran kunnostaminen. Mutta eiköhän sitä joululomalla ehtisi jotain tuunaillakin. Siellä mummulassa on ainakin paremmat tilat kuin täällä kerrostalossa.

  VastaaPoista