perjantai 2. marraskuuta 2012

Söin sitten siitintä


Ja siihen syyllisiä ovat nämä kolme herraa, Tunna, Antto ja Riku. Kyseessä ei ollut kuitenkaan kenenkään heidän yllämainittu elin, vaan härän. Jos pesko-lakto-ovo-vegetarismissa tulee tehdä poikkeus, niin ehkä tämä on aika mieleenpainuva tapa tehdä se.

Kyseessä oli siis Mad Cook -ilta Kellohallissa. Halli oli laitettu tosi hienoksi.


65 e hintaiseen illalliseen sisältyi viisi ruokalajia ja muutama ylläri sekä ohjelma. Kaikkea en viitsi paljastaa mutta tässä pari erinomaista makuelämystä.

Vahvasti chilinen mango-cashewsalaatti.


Ja täällä syntyy ihania ramen-keittoja. Pöytäseurueessa ei päästy yhteisymmärrykseen mikä oli parasta, tofu, hauki vai possu.


Paistettu heinäsirkka maistui popcornille.


Ja väliin vähän leipää kikhernesoosilla.


Hauskinta koko hommassa oli pitkät pöydät, joissa tutustui uusiin mainioihin tuttavuuksiin. Ja tietysti se huumori, jota sai revittyä siitä, että söi sitä.

Tässä itse keittiömestari, sen kimpussa.Tämän myötä, maukasta viikonloppua kaikille!

13 kommenttia:

 1. Oi paistettuja heinäsirkkoja! Olen aina halunnut maistaa niitä.Sellaisia kuulemma saa suklaallakin kuorrutettuna;D

  VastaaPoista
 2. Kannattaa, jos vastaan tulee! Ei ollenkaan hullumpaa proteiinia :) ja vahvistaa mun näkemystä siitä että mikä tahansa on uppopaistettuna hyvää..

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoista . Lihaa mitä lihaa, makuhan sen ratkaisee mikä on hyvää.
  Itse yövyin kerran Turkissa oikein Luxus-hotellissa ja illallispöydässä oli jotain ohueksi siivutettua lihaa. Se oli niin mureaa ja hyvää, että söin oikein reilun annoksen. Myöhemmin selvisi, että se oli pässin pallia. Hihi, eipä voi joka tyttö sanoa pitäneensä pässin palleja suussaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D huumoriarvo kohdillaan myös tuossa ruokalajissa!

   Poista
 4. No, hyvä että oli edes härän :O)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Joo tässä blogissa harvemmin on tämän henkistä otsikointia nähty, mutta nyt sitä ei vaan voinut välttää ;)

   Poista
 6. Huh, eiks yhtään arvelluttanut ennen kuin laitoit ekan heinäsirkan suuhun? Paahdetut hämähäkit maistuvat kuulemma mansikoilta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, toi mansikkajuttu kuulostaa kreisiltä! No joo, arvelutti, ja ehkä jostain aasialaisesta katukeittiöstä en olisi tätä valintaa tehnyt mutta kun kaikki muutkin veti niin ei vaan voinut olla maistamatta. Yritin vaan olla miettimättä rakennetta (niitä pikku jalkoja) ja keskittyä makuun. Myöhemmin näin kuvan noista sirkoista elävinä ennen paistamista, ja silloin kieltämättä vähän muljahti vatsassa.

   Poista
  2. en tiedä miten kävisi tosielämässä, mutta näin teoriassa tuntuisi aika paljon helpommalta syödä jotain sirkkoja ja hämähäkkejä kuin lehmiä ja possuja. ne on sentään söpöjä, toisin kuin nuo öttikset :)

   Poista
 7. Päräyttävin otsikko ikinä :D
  Olispa päässyt tonne, varmaan tautisen makee kokemus!

  VastaaPoista