tiistai 27. marraskuuta 2012

Teippituunausta (muistikirjan uudet kannet)

Mainos-Moleskine jäi melkein käyttämättä epäesteettisen kantensa takia. Mutta ei hätää, Kotoliving vinkkasi, mitä kannattaa tehdä.Ihanat teipit Teippitarhasta ja Bravosta, pikku apulainen omasta takaa. Noita teippejähän voi käyttää vaikka mihin! Tähän mennessä olen käyttänyt vasta paketoinnissa ja joidenkin korttien kiinnittämisessä, mutta tästä alkavat uudet tuotekehittelyt, kyllä. Teippitarhassa menee kyllä pää helposti pyörryksiin, varoitan.Kyllä musta marraskuu tästä vielä iloksi muuttuu. Vielä kun saatais lunta!

12 kommenttia:

 1. Teippaus on kuulemma supertrendikästäkin, ja ehkäpä siitä tällainen askartelutumpelokin juuri selviäisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu juu, trendikästä on. Ja ollut jo pitemmän aikaa. Ei tässä mitään edelläkävijöitä olla :) Mutta hauskaa noilla oli värkkäillä!

   Poista
 2. Teippitarha on kyllä sellainen paikka, että sieltä on vaikea päästä pois ostamatta mitään. Nimimerkillä "Kokemusta on". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Mulla ostoskori täytty aika nopsaan: lopulta piti karsia yli puolet pois. Rajansa kaikella, kivoilla teipeilläkin!

   Poista
  2. Oooh, mulla ei ole yhtään kokemusta Teippitarhasta ja nyt alkaa tuntua etten ehkä uskalla mennäkkään, heh. Eiku pakkohan mun on, toi on superhieno! Saan aina töistä tosi tylsäkantisen kalenterin, ens vuonna se ei sitten ookkaan enää tylsä, mahtava vinkki!

   Poista
  3. No mene ihmeessä! Ja onhan noita teippejä myynnissä muuallakin: ainakin Pinosta pitäis saada ja vaikka mistä. Kysy vaikka Raisulta, se taitaa olla meidän poppoon teippiexpertti.

   Näillä saa kyllä äkkiä uuden ilmeen kalentereihin, lahjapaketteihin, puhelimeen(?) ja vaikka nyt mihin vaan. Kokeile!

   Poista
 3. teipit on niin kivoja! lumen suhteen en sano mittään :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania teippejà! Hitsi kun tànne ei vielà ole nuo tulleet muotiin.
  Sulle olis mun blogissa haaste, jos vaan jaksat tarttua siihen :D

  VastaaPoista
 5. No mutta eiköhän Teippitarha (tai joku muu nettikauppa lähetä sinne teillekin). Voisit sitten olla edelläkävijä!

  Kiitos tunnustuksesta. Me (Herkku ja Koukku on siis seitsemän ihmisen kimppablogi) ei olla kauheesti vastailtu noihin haasteisiin, vaikka niistä toki kiitetäänkin. On aika hankalaa vastata, kun meitä on just niin monta. Paitsi et kerran me kyllä taidettiin tuollaiseen jo vastatakin. Nyt en sitä löydä, mutta ollaan me ehkä vastattu! Joka tapauksessa: kiitos! Ja nyt vaan teippejä hankkimaan.

  VastaaPoista
 6. Löysin tämän blogin äsken mutten millään malta lopettaa selaamista! Aivan mahtavia reseptejä ja monta löyty joita on pakko testata! Mitä luulet, tohon parmesanpatonkiin voisiko joku muu juusto esim feta vai miten se käyttäytyisi tollasessa? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys Anonyymi! Kiitos, kivaa että viihdyt! Juu, uskon että toimii feta patongissa vallan passelisti, mozzarella myös. Testailemaan vaan!

   Poista