lauantai 30. maaliskuuta 2013

Mämmimuistutus


Mulla kävi virpoja! Siis silloin viime viikolla. Mutta olen täpinöissäni koska kyseessä oli ensimmäinen kerta kun olin oven tällä puolen. Onneksi oli suklaamunia. Muistan sen pettymyksen tunteen kun saikin palkaksi hedelmän tai todella pienen kolikon. Tai tarran. Ystäväni oli saanut joskus posliinieläimen.

Pääsiäisenä halutaan herkkuja, ei posliinieläimiä. Ja siksi halusin muistuttaa tästä mahtavasta herkusta, mämmijäätelöstä. Kolme vuotta sitten testasin ensimmäisen kerran ja nyt en voisi enää kuvitella pääsiäistä ilman tätä.

Mämmijäätelön resepti, kas tässä.
Ja sitten tää banaanin ja kookoksen yhdistäminen mämmiin pitäisi vielä testata. Mutta onhan tässä aikaa. Ja mämmiä.

7 kommenttia:

 1. Hei hyvä ku muistuttelit! Tuolla jääkaapissa on rasia mämmiä. Katson sitä epäuskoisena aina kun avaan oven. Silleen, et mitä tuollekin nyt tekis.

  VastaaPoista
 2. Kumpikin kuulostaa niiiin herkullisilta! Harmi vaan, että gluteenitonta mämmiä ei ole niin helposti saatavilla, että itselleni voisin noita loihtia. Tai voishan sitä tehdä itse oman mämminsä, mikäs sen parempi ajatus! :)

  http://lifetastesgood-nanne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itseasiassa just mietin että siinä on yks juttu mitä ei olekaan vielä tullut testattua tehdä itse. Otan tämän ensi vuoden tavoitteeksi.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. WOU! Hahaa, mahtavaa! Ja siis sillä kookosmaidolla siitä saisi vielä eksoottisemman. Pakko mennä ostamaan lisää mämmiä että saa testattua.

   Poista
 4. Meillä ei tänä(kään) vuonna ole mämmiä - eikä ollut jostain syystä edes vanhempieni luona, missä söimme suurimman osan pääsiäisen aterioista.. ehkä sitten ensi vuonna testataan taas.

  VastaaPoista