sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Mansikkaa


Kesän mansikat haettiin pakastimeen tällä kertaa luomuna Mattilan luomumansikkatilalta Nurmijärveltä. Varsin herkullisia nauttittuna sekä paljaaltaan että vaniljakastikkeen kera!

Pakastin mansikat edellisvuosista poiketen sellaisenaan, ilman sokeria, kun mansikkatilan emäntäkin lupasi että onnistuu hyvin. Syksyn mittaan päästään testailemaan miten kävi!

3 kommenttia:

  1. No toivottavasti osa sadosta jäi köökin puolelle ettei tarvi oottaa syksyyn että saa Hertan peräänkuuluttamaa mansikkakaakkua!

    On muuten tullu syötyä tosi vähän mansikkaa tänä kesänä, pitänee korjata tilanne.

    VastaaPoista
  2. Mä ajattelin suunnata torille sadepäivän kunniaksi tässä kohta. Mutta sieltä ei kyllä luomua taida saada.

    Ottakaa mut ensi vuonna mukaan Nurmijärvelle!

    VastaaPoista
  3. Olisit laittanut hunajan kanssa, meidän mummo harrasti sitä ja se oli sokeria parempaa (liekö makeamman makuista sitten).

    VastaaPoista