sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Joulukalenterin luukku 23: Paketointihommia


Eilisen luukun teemalla jatketaan eli paketoimista! Mä olen aina tykännyt kyseisestä puuhasta. Valitsen aina yksivärisen paperin (silkkipaperi on yksi lemppareista) tai sellofaania ja sitten kiepautan ympärille jonkinlaista lankaa, nauhaa tai narua. Myös joku pieni esine, lelu, helmet tai tarra piristää kummasti.


Tällä kertaa tuli tällaisia.


Ja tää kuusi-idea on napattu Martha Stewartilta. Liimailin kuusia (sekä lasinalusinakin toimineita pieniä kakkupapereita) paketteihin ja kortteihin. Aika symppiksiä!Vielä yksi yö jännitystä ja sitten selviää mitä kääröistä löytyy. Tosin eniten odotan kyllä sitä että saa vaan ottaa iisisti, syödä hyvin, hengailla ja lepuuttaa. Ah.


6 kommenttia:

 1. Todella kauniita paketteja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi pitsinauha oli kyllä oma tän vuoden lempparilöytö.

   Poista
 2. Niin on nättejä paketteja! Mulla pakettipaja on edessä vielä. Täytynee hoitaa homma, kun muut nukkuvat. Viime tippaan jää, niin kuin aina. Perinne sekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eilen täälläkin pistin vikoja paketteja kasaan ja koska teippi hävisi, loput paketit saivat sekalaisia tarroja kiinnittimiksi, kun jeesusteippi (vaikka sopisikin teemaan) tuntui rujolta. Viime hetken hätäratkaisuja :)

   Poista
 3. on ihanoita paketteja! mulla on sama homma, että suosin ruskeaa peruspaperia, ja sitä sitte piristän jollain. tänä vuonna teippailin washi-teipeillä värikkäistä kartongista leikeltyjä pakettikortteja pakettien kylkiin, toimi ihan hyvin.

  kiitos muuten myös joulukortista, se on huippu! mietin miten se oli niin tutun näkönen, mutta olinkin selaillut samoja marthan sivuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Martha, ykkösidoli :D Ollos hyvä ja noita teippejä munkin pitää nyt hankkia, monikäyttöisiä!

   Poista