Mutta pakkohan sitä oli kokeilla. Ja täytyy myöntää: toimi silloin ja toimi nyt.
Varoituksen sananen tähän väliin: pullista tulee helposti sellaisia "marsun kokoisia". Näin oli käynyt kaverilleni.
Tässä vielä 2-vuotiaan leipomisnäyte: ihka ensimmäinen pullapoika. No äitee hieman auttoi, mutta rusinoiden asettelu on ihan taaperon omaa käsialaa. Hieno!
Ja siis pullaahan kannattaa syödä aina. Myös jouluna.
Oletteko te uskaltautuneet kokeilemaan kohureseptiä? Millaisin tuloksin?
Mä oon viimeksi leiponut pullaa sun kanssa Belgiassa. Mitähän siitä nyt on, 10 vuotta..?? Ehkä ois korkea aika yrittää uudelleen, vaiks tällä pullamaailmaa mullistavalla reseptillä!
VastaaPoista10 VUOTTA?! Mut niinpä siitä täytyy olla. Ja tee ihmeessä! Mutta varo marsupullia!
PoistaOi kun hieno pullapoika !
VastaaPoistaNiin, ja jääkaapissa hitaasti nostattaminen toimii leivällä ja pizzataikinalla, miksei siis pullalla ?
Kiitos :) Ja nii-in, toimiihan se, mutta jotenkin se oli vaan iskostunut päähän, et hiiva ja lämmin maito plus kohottaminen mahdollisimman lämpimässä. Mut siis juu, onnistuu kyllä. Siinä Hesarin jutussa oli oikein seikkaperäisesti selvitettykin tää asia, miksi viileämpi parempi.
PoistaJoo määkin oon tehnyt leipää nostattamalla taikinaa yön yli jääkaapissa (kätevä tapa saada helposti tuoretta leipää aamiaiselle), mutta en pullaa. Pullaa täytyy kyllä leipoa jouluksi, vaikka se onkin mun epäsuosikkileivottavaa. Suosikkisyötävää kuitenkin!
VastaaPoistaJoskus vois kyllä pyöräyttää sämpylätaikinan illalla jääkaappiin, joo! Onneksi edes suosikkisyötävää. Tsemppiä leipomispuuhiinkin!
PoistaAwwww :)
VastaaPoista