tiistai 1. joulukuuta 2009

Tadaa! JOULUKALENTERI! Luukku 1.

Tadaapa hyvinkin! Se on kuulkaas taas se aika vuodesta, kun Herkun ja koukun joulukalenteri jyrähtää käyntiin. Tätä se nyt on sitten seuraavat kolme ja puoli viikkoa, yrittäkää kestää!

Tämänvuotinen joulukalenteri avataan kerhoitsekeskeisesti kertomuksella viimeviikonloppuisista pikkujouluista, joita juhlastettiin lähes koko kerhon voimin mutkattomassa nyyttärihengessä. Koskapa kaikilla on ollut viime aikoina kaikenlaista kiirettä, pyrittiin ilta pyhittämään rennolle yhdessäololle ja rypistelemättömyydelle. Täytyy sanoa, että aika hyvin mielestäni tässä onnistuttiinkin!

Vaan hup hup, eipäs mennä asioiden edelle. Kertomushan alkaa siitä, kun vieraat saapuivat illan pimetessä ihanan raskaiden ruokakassien kanssa. Emäntä oli onneksi ehtinyt kattamaan pöydän.Kenellekään tuskin oli yllätys, että ruokaa oli riittävästi... tai että se oli todella hyvää! Blogeja ja ruokasivustoja oli lueskeltu pikkujoulujen alla ahkerasti, ja pääruokapöytä koostuikin


Eikä siinä vielä kaikki, vaan...... jälkiruokaosastolta löytyi
 • erityisen joulunmakuisia piparitaikinatäytteisiä kierrepullia, jotka olivat saaneet inspiraationsa kauan sitten jostakin lehdestä, jota ei valitettavasti enää muisteta :/
 • Kahvila Vegaanin marmoroitua suklaakakkua, joka oli kyllä maukkainta raakaravintoherkkua ikinä!
Kaikki nämä herkut nassuihimme ahdettuamme emme kaikki olleet kovin kykeneväisiä koukuttamaan mitään, vaan keskityimme lähinnä pitelemään vatsojamme ja nauttimaan hyvästä seurasta. Onneksi kuitenkin muutama kerholainen oli vielä tolpillaan.Ja illan kruunasi joulupukin vierailu! Harmi, että Raisu oli juuri silloin käymässä ulkona, eikä ehtinyt näkemään pukkia. Pukille laulettiin, ja istuttiin polvella, ja saatiin ihania lahjoja! Jytistä (edessä) pukki (taustalla) jostain syystä nauratti kovin.No niin, tämän todistuksen annettuani voin kai palata alkuperäiseen steitmenttiini, ja väittää, että mielestäni onnistuttiin kyllä tavoittamaan oikein mainiosti mukava joulutunnelma. Tästä on hyvä jatkaa, niinkuin urheilijat sanovat. Katsotaan, mihin se riittää. Kiitos vielä kerran ihanille pikkujouluttelijoille!

PS. Pahoittelut illan myötä hämärtyvästä kuvanlaadusta. Syytän kynttilänvaloa ja pokkarikameran säätöjen riittämättömyyttä (...right).

6 kommenttia:

 1. No taddadadaa! Mahti avaus! Vatsa kiittää :) ja hirvee nälkä tuli heti.

  VastaaPoista
 2. Tadaa! Ei muuta kommentoitavaa.

  VastaaPoista
 3. Tadaapa hyvinkin Jytis :)

  mulla ei olekaan joulukalenteria, joten mukava saada tästä sellainen. tää ei ainkaan lihota :)

  VastaaPoista
 4. Mikä mainio avaus tämän joulun kalenterille, tadaa todellakin!

  VastaaPoista
 5. Tää onkin mun ainut joulukalenteri, enkä muuta kaipaa <3! Hihii!

  VastaaPoista