perjantai 4. joulukuuta 2009

Joulukalenterin luukku 4

Joulukalentereiden tekeminen on sen verran mukavaa puuhaa, että blogijuttujen suunnittelun lisäksi kokosin kalenterin myös eräälle 5-vuotiaalle neitokaiselle. Kaikenmoiset pienet lahjat käärittiin erillisiksi paketeiksi, numeroitiin ja kerättiin joulusukkaan.

Ompelin sukan ihanasta vaaleansinisestä Tilda-kankaasta. En ole suurensuuri Tilda-fani, mutta jotkut kankaat, tarrat ja muut härpäkkeet ovat kyllä täysin vastustamattomia! Tätä kangasta olin säästellyt jo vuoden ajan kangaslaatikossa, kun en oikein millään meinannut raaskia käyttää. Vielä jäi onneksi puolet jäljelle.Vuorikangas on kirppikseltä aikoinaan löytynyttä paksua puuvillakangasta. Nauhat taitavat olla niin ikään Tildaa, nappi mikä lienee vanha.


Ja ne paketit! Kiiltokuvia, tarroja, askartelutarvikkeita, helmiä, joulukoristeita, paperinukkeja... kaikkea, mitä pieni tyttö osaa arvostaa!

5 kommenttia:

 1. Samaa mieltä Tildasta - jään aina hiplailemaan noita kankaita, niissä on kyllä jotain vastustamatonta!

  Hieno sukka. Tykkään erityisesti koristelusta ja vuorista. Ja päällisestä.

  VastaaPoista
 2. Todella hieno sukka!

  Ja joulukalenterin sisältö kuulostaa sellaiselta, että kyllä tällainen vähän vanhempikin tyttö arvostaisi.

  VastaaPoista
 3. Jaa näin huippuhieno siitä sitten tuli!

  VastaaPoista
 4. kiitos kehuista!

  muistelin juuri, että samantyyppisiä joulukalentereita on väkerretty kavereille ja perheenjäsenille ala-asteikäisestä asti. ei näy perinteelle loppua!

  VastaaPoista