perjantai 11. joulukuuta 2009

Neuleet pussiin

Seuraava osa sarjoissamme Joku roti tähän neulehommaan ja Kangasvaraston tyhjennys: sohvalla pyörivät lankakerät, keskeneräiset neuleet ja epämääräiset muovipussit epämääräisine neulesisältöineen ovat toivottavasti tämän kassin myötä historiaa.

IMG_4066

Malli: Two Kates Project Bag / Kate Davies
Kankaat: Taikamylly / Marimekko sekä ruudullinen vuorikangas kirppikseltä

Muutin vähän tuota pohjaa: tein sinne tasaisen osuuden, jotta kassi pysyisi paremmin pystyssä. Ompeluakin tein vähän eri järjestyksessä, halusin tehdä kahvat eri tavalla. Mutta aika pitkälti ruodussa kuitenkin pysyttiin.

Niin, tulihan siitä vähän... kirjava. Mutta kyllä tykkään. Malli on näppärä, sisältö on siististi piilossa leveiden kahvojen takana, mutta kuitenkin helposti saatavilla. Ja ennen kaikkea malli on helppo ja nopea. Lisää tällaista.

IMG_4076

5 kommenttia:

 1. meillä langat ja keskeneräiset työt on vallanneet olohuoneen nurkan ja sohvapöydän ja epämääräiset projektipussit varaston. tämmöinen hieno systeemi tulis kyllä tosi tarpeeseen jos vaikka joulupukki osais tehä!

  VastaaPoista
 2. hmm, kyllä se joulupukki tietysti kaikenlaista osaa, jospa vaikka jotain tämmöstäkin! :)

  VastaaPoista
 3. Handepande sä oot niin taitava, taas niin hieno systeemi! Heti ensisilmäyksellä arvasin että on sun tekosia. Hienot kangasvalinnat myös!

  VastaaPoista
 4. Huhuuu, kuinka todella hieno pussi on!

  Mulla langat on yhdessä laatikossa, kahden kaapin ylähyllyllä, alahyllyllä ja vielä yhdessä kaapissa. Toistuvasti mua muistutetaan siitä, kuinka meillä on liikaa lankaa (ja olen siitä kyllä samaa mieltä). Mun tarttis siis tehdä useampi pussi.

  Tykkään sekä kankaasta että mallista. Wow!

  VastaaPoista
 5. Niin selvennyksenä sanottakoon, että eihän tähän tokikaan mahdu kuin korkeintaan pari projektia kerrallaan. Kyllä mullakin on tuota lankaa kaapeissa vielä jonkin verran (yksi iso ja neljä pientä muovilaatikkoa... sehän on aika vähän eikö niin?) Mutta jos aina akuuteimmat kerät saisi tungettua kassiin, niin auttaishan sekin.

  Mutta kiitokset Eki ja Hertta!

  VastaaPoista