Kuvassa Herkku & Koukku -jengi testailee mm. viikunoilla, karpaloilla ja kanelilla maustettua sangriaa. Ryhmän arvostelut olivat oikein positiiviset: joulu maistuu, mutta drinksu on raikas. Kiitokset mainiosta ohjeesta kuuluu Kivistössä-blogille.
Talvisangria
3 pientä omenaa
1 dl kuivattuja karpaloita
1 dl kuivattuja viikunoita
2,5 dl punaviiniä
8 dl omenasiideriä
4 kokonaista kanelitankoa
1 maustemitallinen jauhettua muskottipähkinää
kuohuviiniä
Pese omenat huolellisesti ja suikaloi ne. Puolita viikunat. Lisää kaikki aineet korkeaan kannuun. Sekoita ja anna tekeytyä vähintään 4 tuntia tai yön yli. Annostele sattumat laseihin ja kaada päälle nestettä niin, että lasiin jää vähän tilaa. Lorauta lasiin vielä kylmää kuohuviiniä.
Lähde: kivistossa.com
Oooo! Maistuis varmaan mullekin. Täytyy kokeilla!
VastaaPoistaJoo, kokeile ihmeessä!
PoistaIhanasti pirskahtelee!
VastaaPoistaJuu, samaa mekin naureskeltiin, valo osui just sopivasti laseihin.
PoistaAiettä tää oli kyllä hyvä! Tän pikkujoulusesongin hitti, sanoisin. Ja joulun. Ja sit kesäksi varioidaan.
VastaaPoista