lauantai 14. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukku 14: Pehmoautot

Kaivoin piiiitkästä aikaa esille ompelukoneen ja surauttelin pukinkonttiin muutamat autot. Idean tähän sain Tiinalta Pics, Dots and Stripes -blogista.

Tällaisia pirsseistä sitten tuli, muun muassa.

Kolmevuotias valitsi itselleen vaaleanpunaisen auton.

Pikkuveli sai kuplavolkkarin.

Marimekko on viime aikoina ollut esillä kyseenalaisessa valossa muutamaankin otteeseen, mutta kankaansa Bo Boo on kyllä kiva. Metrin mittaisesta palasta tuli seitsemän autoa, ja taakse ompelin sitten tavallista valkoista puuvillakangasta.

Lopuksi kolmevuotias täytti ne vanulla ja minä ompelin "autojen mahat" käsin kiinni.Liukuhihnatehtailu oli oikein kivaa ja todellakin kannattaa kaivaa se ompelukonekin välillä esiin. 

7 kommenttia:

 1. Eipä irtoa rattaat, eikä muitakaan pieniä osia.Turvallinen perheen pienimmällekin. Ja niin värikkäät. Kivat!

  Telle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Väreistä tykkään kyllä ja näistä autoista, vaikken muuten autofani olekaan.

   Poista
 2. Hienoa yhteistyötä kolmivuotiaan kanssa. Yhteispelillä sujuu!
  Ritu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nyt huomaa, että ollaan jo vaiheessa, jolloin tyttären kanssa voi oikeasti tehdä kunnolla yhdessä asioita. Ja hän on niin täpinöissään, kun saa auttaa ja tehdä ns. oikeita juttuja. Ommella en vielä antanut...

   Poista
 3. vautsi, tulipa kivoja! ihanat värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mustakin nää on kivoja! On vielä keltainen bussi, kaksi sinistä ja kaksi vihreää autoja. Ehkä kuvaan koko kavalkadin, kun saan ne viimeisteltyä.

   Poista
 4. Mä oon kanssa tehnyt tämmöisiä, mut jo joskus monta monituista vuotta sitten :) Lakanakankaasta kylläkin. Boo boo on meidän pienimmän suosikkikuosi, pitäisi ommella hänellekin omat autot.

  VastaaPoista