torstai 11. joulukuuta 2008

Joulukalenterin luukku nro 12Meidän Oma Pakettikauppa on avattu Loviisassa!

Taustatiedoksi kerrottakoon että Meidän Omassa Pakettikaupassa Loviisan omat muotoilijat, käsityöläiset ja sarjakuvantekijät myyvät paikallista luovuutta käärittäväksi joulupaketteihin.

Osoite: Kuningattarenkatu 10
Avoinna: 10.12.-23.12.2008.
Ma-pe 12-19, la 10-16, su 12-16.

Tässä hieman kuvamateriaalia avajaisista viime keskiviikolta.
Omalta osaltani tein kauppaan ison tähden näyteikkunaan vanhoista naistenlehdistä. Myyntiin tein pienempiä sarjis-tähtösiä, jotka taittelin mm. vanhoista Aku Ankoista ja Vaaleanpunaisista Panttereista. Jälkimmäisissä oli ehdottomasti sähäkimmät värit, vaikka olivat peräisi 70-luvulta!
Tein myös niitä hakaneula-rintakoruja, mutta niistä unohdin ottaa kuvan, harmi. Tein rintakoruille pienen pakkauksen, ikäänkuin taitetun mustan kortin, jonka päällystin musta-valkoisella salapoliisi-sarjakuvalla. Kortin päälle tuli siis itse rintaneula kiinni ja sisäpuolelle Kakola-tarina hakaneulojen alkuperästä.
Laitoin muutakin kaupassa myynnissä olevia juttua oheisiin kuviin. Tuo vaaleanpunainen, kimonon näköinen vaate on itse asiassa pienen lapsen paita. Virpi Lehtinen tekee niitä vanhoista tyynyliinoista, ovat ihan tosi hienoja! Kuvissa myös Anna Huhdan (Oho! Hihi!-kuvapari) ja hänen avomiehensä Patrikin (puiset leikkuulaudat) töitä, sekä Twin-merkin rintanappeja ja pieniä pussukoita.

Tervetuloa!

4 kommenttia:

 1. No niin, nyt mua harmittaa entisestään, etten pääse tutustumaan putiikkiin paikan päällä!

  Silmää miellyttää paitsi pinssikasa, myös ihanainen meikki/kosmetiikkalaukku ja kaikki muutkin!

  Sarjistähdet on aivan valloittavia, usko pois.

  Menestystä putiikille!

  VastaaPoista
 2. jee, hyvä eki, tosi kivan näkönen puoti! tuskin maltan oottaa että päästään huomenna shoppailemaan.

  oisko muuten eräällä virpillä ja eräällä annalla mahollisesti jotain nettisivustoa jossa vois tutustua tuotantoon...?

  VastaaPoista
 3. Juu, siis korostan että kunnia putiikista kuuluu ehdottomasti Annalle, joka koko jutun järjesti ja puotia pyörittää. Mä tein sinne vain tuon oman osuuteni myyntiin ja ikkunaan.
  Annan www-sivujen osoitteen lähetin silloin yhdessä Pakettikaupan kutsun kanssa, eli se löytyy sieltä. Virpi on oikeasti valokuvaaja ja hänellä ei tietääkseni ole nettisivuja missä näitä käsityö-tuotoksia olisi enempää näytillä. Mutta mä kerron virpille että kansa vaatii lisää nähtävää!

  VastaaPoista
 4. onneksi jonkin sortin kuva hienoista hakaneulakoruista on tallenettu tänne!

  VastaaPoista