tiistai 30. joulukuuta 2008

Joulun jälkeistä eli mitä paketteihin sujahti

Nettipaussi tekee välillä hyvää, ja joulu antaakin siihen sopivan tilaisuuden. Oma taukoni venähti kuitenkin aiottua pidemmäksi, kun mukana ei ollut sopivaa usb-piuhaa. Mutta nyt tilanne on korjattu.

Suuret suunnitelmat teen itse kaikki joululahjat -hengessä kutistuivat aiotusta, mutta jotain itsetehtyä sain paketteihin.Ylpein olen tästä hepasta, joka kuljetti lahjapaketissa kutsun elokuvailtaan. Inspiraation hevoseen sain Anu Harkin Viritetty-kirjasta. Yllättävän kauan aikaa tuon heposen värkkäämiseen meni, mutta lopputulokseen olen ihan tyytyväinen. Kuvausvaiheessa hepalta puuttuvat vielä silmät, mutta ne kiinnitettiin ennen lahjan antamista.Ja tadaa! Lapastaja on laajentanut repertuaarinsa nyt myös villasukkiin! Kammoksuin villasukkien tekemistä, koska ajattelin etten kestä niitä reikiä, jotka väistämättä jäävät poimiessa silmukoita kantalapun silmukoista. Mutta ainakaan mustissa sukissa ne eivät näy kovinkaan paljon, joten menköön.

Musta-lilat sukat menivät siskon pakettiin, musta-vihreät puolestaan armaalle asuintoverille. Lankana 7 veljestä, puikot 3,5 mm ja malli ihan se perussukka. Ja raitaa, totta kai. En kai minäkään nyt hetkessä muutu.

Lahjapaketteihin tuli käärittyä myös muutama ekologinen tiskirätti, mutta niistä ei tullut otettua yhtään kuvaa. Tein ne liukuhinha-tyylillä suoraan pakettiin, joten kuvaamiseen ei jäänyt aikaa.

Itse sain mainioita lahjoja, kuten lankaa ja nappeja. Näissä merkeissä jatkettaneen myös vuonna 2009.

2 kommenttia:

  1. Kyllä ne sukkien reiät sitten käytössä tasaantuu. Komeita sukkia. Kivasti on teilläkin lunta!

    VastaaPoista
  2. Ja sain neuvon, että jos nostaa silmukat kantalapun sivusta puikolle ristiin, niin reiät pienenee.

    Testasin, ja tottahan se on.

    VastaaPoista