maanantai 15. joulukuuta 2008

Tää lähti nyt ihan lapasesta

Minulle, mustan ja harmaan ja korkeintaan violetin rakastajalle (pätee paitsi omaan pukeutumiseen, myös lankoihin) on ehkä tapahtumassa jotain kummallista. Olen neulonut värikkäitä lapasia! Ja täytyy sanoa, ettei lopputulos nyt nii-in kamala olekaan.Tämän kelta-vihreän väriyhdistelmän sulattelemisessa meni aika pitkään. Asuintoveri hukkasi lapaset, ja lupasin neuloa uudet. Poika halusi itse päättää värit. Vastustelin tätä väriparia ja yritin pitää pintani kokovihreästä, mutta ei antanut mokoma periksi. Ja hyvä niin: nythän nuo lapaset näyttävät ihan pirteiltä.Nämä lapaset ovat menossa lahjaksi (uskallan julkaista jo nyt, koska en usko lahjan saajan lukevan tätä), ja väriyhdistelmän päätti lahjan saaja itse. Tosin hän ei tiedä saavansa lapasia, vaan häneltä kysyttiin vain kahta mieliväriä. Toivottavasti väriyhdistelmä ei tunnu liian räikeältä (minusta ehkä vähän tuntuu). Lapasiin olisi edelleen tarkoitus virkata kukat koristeeksi, mutta vielä en ole siinä onnistunut. Yksi ohje on kokeilematta, joten (ihan) vielä en lannistu.

2 kommenttia:

  1. siis mitä! mitä on tapahtunu sille hertalle joka pukeutu keltaseen takkiin, vihreisiin lapasiin, siniseen pipoon ja punaseen kaulahuiviin? jota mää aina pidin maailman ennakkoluulottomimpana värien yhdistelijänä?

    VastaaPoista
  2. no sitä ei vissiin oo ollut olemassa enää muutamaan vuoteen... ehkä se oli se sama tyyppi, joka jaksoi olla myös baarissa aamuneljään?

    juu-u, ei oo näkyny.

    VastaaPoista