keskiviikko 31. joulukuuta 2008

A great paper box


Hyvää uutta vuotta kaikille!
Pahoittelut, että joulutervehdykset jäi meiltä lähettämättä, meillä kun oli uskomaton loppukiri ennen joulua että saatiin kylppäri ja köökki toimintaan ja se vyörytti tieltään kaiken muun elämän. Mutta hei - valmista tuli 10 minuuttia ennenkuin ovikello soi ja jouluvieraat saapuivat! Kuvamateriaalia seuraa.

Aikas poikki ollaan oltu joulusäätöjen jälkeen, mutta sentään jotain innostuin näpertelemään tapaninpäivänä. Kaverini Anna löysi netistä paperilaatikon taittelu-ohjeen, siis sellaisen laatikon mitä aina lapsena tehtiin. Ja nyt kun olen tähtien kautta tähän paperin taittelun makuun päässyt, niin päätin kokeilla. Ohje löytyy täältä:
http://www.youtube.com/watch?v=8kUDGYE5ITs

Tuossa pätkässä on hurmaava pikkumies, joka johdattaa vaiherikkaasti sinut läpi koko taittelu-prosessin ja päättää lauseeseen: "That's how you make a great paper box!"

1 kommentti:

  1. hieno homma että talo tuli kuntoon ja vielä hyvissä ajoin, kuvia tahotaan nähä hetimiten!

    mää tuon tyylisen isohkon laatikon taittelin kolome joulua sitte kartongista ja pakkasin siihen handepanden joululahjan. ilmeisesti veljen vaimo oli saanut lahjansa samassa rasiassa handelta viime vuonna, koska tänä vuonna sain siinä oman lahjani veljen vaimolta. aika hyvää kierrätystä!

    VastaaPoista